BARTIN / MERKEZ - Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Ford Otosan Otomotiv Azim Otomotiv tarafından hibe edilen mesleki eğitim alanında öğrencilerimizin pratik eğitim yapmaları açısından, alanları doğrultusunda eğitim öğretim faaliyetlerine büyük katkı sağlayacak olan minibüsün anahtar teslim töreni gerçekleştirildi.

May

Ara

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı işbirliği ile düzenlenen "Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu" Programı kapsamında  bölgemizde bulunan mesleki eğitimveren orta eğitim kurumlarında   öğrenim gören gençlerde girişimcilik kültürünün oluşturulması, gençlerinçevrelerindeki sorunları tanımaları, bu sorunlara yönelik çözümler geliştirerek iş ve proje fikirleri geliştirmeleri amaçlanmaktadır.

Kas

Okulumuz konferans salonunda ve Öğretmenler Odasında 24 Kasım Öğretmenler günü coşkuyla kutlandı.

Kas

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, 2020 Yılı Sanayi ve Çevre Altyapısı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında TR81/20/SANAYI/0021 Referans numaralı "Bartın'da Güçlü Gelecek, Nitelikli İş Gücüyle İnşa Edilecek !" isimli proje kapsamında okulumuza dört adet Atölye/Laboratuvar kurulumu gerçekleşmiştir.
Proje ile okulumuz Fuat Sezgin MTAL'nin teknolojinin getirdiği yeniliklere cevap verebilecek nitelikte egitim altyapısının geliştirilmesi ve mesleki egitim kapasitesinin arttırılmasını, Bu doğrultuda okulumuza; Yenilenebilir Enerji Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Elektrik Elektronik Teknolojisi ve Bilişim Teknolojileri alanlarında kaliteli, teknolojik ve sektöre uygun eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte atölyeler kurularak, Teknisyen adayı öğrencimizin teknolojiyi bilen, kullanabilen nitelikli is gücü olarak yetişmesine imkan tanınmıştır.