BARTIN / MERKEZ - Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sahibi bulunduğu ve yurt dışında yapılacak olan 2022-1-TR01-KA121-VET-000067534 numaralı mesleki eğitim  akreditasyonu projesi kapsamında; Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanından 1 öğretmen, Elektrik Elektronik Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanlarımızdan 1 er öğretmen refakatında toplam 10 öğrencimiz 22 ve 24 Nisan tarihlerinde staj hareketliliği amacıyla yurt dışına gitmişlerdir.

Nis

Ara

Kasım ayı Protokol Yürütme Kurulu (PYK) toplantısı Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapıldı.

Ara

Ekm

Bartın Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi ile Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde işbirliği protokolünü imzaladık.

May

27.05.2022 Cuma günü Okulumuz Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden, ilimiz Bartın Üniversitesi Ağdacı Kampüsüne Panele katılmak için gezi düzenlenmiştir. Geziye sabah 10:30 'da okulumuzun önünden ayrılarak başladık. Yaklaşık 20 dk' lık bir yolculuktan sonra ilgili yere vardık. 12:45 'te tekrar okulumuza geri döndük.

May